Het nieuwe Hollywood-setje?

De afgelopen maanden is Taylor Swift behoorlijk open geweest over haar love life. Weet je nog dat Tay vertelde dat ze niet op zoek was naar een nieuwe lover, en ook niet bezig was met daten?

Nou, vergeet dat hele verhaal maar. Als we de rumours mogen geloven heeft Taylor haar Prince Charming gevonden. En niemand minder dan Calvin Harris is de gelukkige. Aw! 🙂

Benieuwd naar hun story so far

Eind februari werden de twee voor het eerst samen gespot bij de Brit Awards. No biggie, ze waren alleen gezellig aan het kletsen. 

Tot Taylor twee weken later bij een optreden van Calvin in Las Vegas was. Volgens de geruchten had Calvin haar over laten vliegen, en mocht ze haar friends Ellie Goulding, Selena Gomez en de HAIM-zusjes ook meenemen. Lief!

Daarna bleef het even stil rond het duo. Totdat ze door een paar lucky fans samen gespot werden in de supermarkt (in matching outfits, love it!)

Van het één kwam het ander, en zo stonden ze een dag later knuffelend mee te zingen bij een concert van Kenny Chesney in Nashville. Zouden ze dan toch een stelletje zijn..? 

Hoewel TayTay en Calvin het nieuws nog niet bevestigd hebben, lijken ze het in ieder geval wel heel leuk te hebben samen.

Afgelopen weekend gingen de twee samen naar een concert van Haim. En hier werd ook weer wat afgeknuffeld… 😉

Go Caylor! Of Talvin. Of HarriSwift. Wat jij wil. Zoveel opties voor zo'n cute duo ;-).

Wat vind jij van Taylor en Calvin?

Fotografie: BrunoPress / Twitter