DIY met deze tutorial

Als je New Girl ook maar één keer gezien hebt, weet je waarschijnlijk al dat Jessica Day (Zoeey Deschanel) dol is op het mixen en matchen van verschillende printjes. En dan het liefst in felle kleurtjes. We like!

Wil jij ook een beetje van Jess' stijl stelen? Dan is dit de tutorial voor jou. We showen je namelijk hoe je deze Jessica Day-nagels kunt rocken :-).

Wat heb je nodig?
Witte nagellak;
Zwarte nagellak;
Paarse nagellak;
– Een topcoat;
– Een nail dotting pen of een speld (wel met zo'n groot, gekleurd bolletje erop);
– Plakband.

Let's go!
 

1. Lak al je nagels wit, en laat de lak ongeveer tien minuutjes drogen.

2. Pak nu je nail dotting pen of speld, en dip ‘m in de zwarte nagellak. Versier alle nagels met veel stippen. Het belangrijkste bij deze stap is dat je de lak goed laat drogen. Wacht daarom minstens een uur met de volgende stap.

3. Zijn je nagels eindelijk goed droog? Woohoo, dan kun je eindelijk verder. Plak een plakbandje over de onderste helft van je nagel. De bovenste helft laat je open. Lak hier een nieuw laagje witte nagellak overheen. Laat dit tien minuten drogen. De plakbank laat je nog even zitten.

4. Neem nu de paarse nagellak en lak dit over het witte laagje uit stap 3. Dekt de nagellak niet goed? Lak er na vijf minuten dan nog een laagje overheen.

5. Sluit af met een topcoat…

… En enjoy! 😉