Of kijk je liever naar…

Woehoeee, de eerste schooldag van de week zit er weer op. Goede reden voor een pyjama party met een XL-bak ijs. En fun tv-programma's natuurlijk.

Kijk jij vanavond naar… 
 

3 Op Reis Backpack – 19:55 uur op NPO3
Vandaag reizen Geraldine Kemper en Jan Versteegh van La Salvetat sur Agout naar het zonnige Marseille. Welke vloggers nemen ze voor deze reis mee op sleeptouw?

De Nationale Eettest – 20:30 uur op NPO3
Ben jij de opper foodie? Test dan je foodkennis in De Nationale Eettest

The Finder – 21:30 op RTL4
Toe aan een nieuwe, spannende serie? Dan is The Finder je friend. Walter (Geogg Stults) is een oorlogsveteraan. In Irak reed hij op een bermbom en liep hij een hersenbeschadiging op. Hierdoor is hij pro geworden in het opsporen van personen en voorwerpen. Hij wordt geholpen door Willa (zie foto), gespeeld door Maddie Hasson. 

Judge Geordie – 22:00 uur op MTV
Troubles op liefdesgebied? Judge Geordie a.k.a. Vicky Pattison to the rescue! Ze reist het hele Verenigd Koninkrijk door om relaties te redden. Op een Geordie Shore-manier natuurlijk ;-). 

Girls Behind Bars – 22:00 uur op TLC
Stacey Dooley bezocht een jaar lang de vrouwengevangenis in Schotland. Hier kwam zij meer te weten over de gevangenen en het leven achter de tralies. Heftig! 

Divorce – 22:30 uur op RTL4
Heb je het eerste seizoen van Divorce gemist, of wil je alles gewoon nog een keer kijken? Dat kan! Vanaf vandaag zendt RTL4 elke avond herhalingen van de serie uit. 

FILMTIP
Life Or Something Like It – 20:30 uur op RTL9
Journaliste Lanie (Angelina Jolie) moet een rare dakloze man interviewen. Volgens geruchten kan hij de toekomst voorspellen. Als Lanie bij hem langsgaat, vertelt hij haar dat ze nog maar een week te leven heeft.