Na het succes van zijn debuutsingle The A Team is het nu tijd voor de volgende single van Ed Sheeran. En als deze single net zo fijn is als zijn vorige, dan wordt dit zeker een hit!

We all know Ed Sheeran, right? Zijn succesvolle single The A Team kan je onmogelijk zijn ontgaan. Met zijn soulvolle stem en gitaarliedjes betovert hij ons allemaal.

Zijn liedjes zijn zowel geïnspireerd door de raps van Jay-Z als door het werk van Damien Rice. Ze gaan over de stad waar hij van houdt en de mensen die er wonen.

Na het succes van The A Team werd zijn tweede single Lego House, direct toegevoegd aan de playlists van Q-music en 3FM. Ook Radio 1, Radio 2 en natuurlijk Radio 538 voegden Lego House without a doubt toe aan hun playlist. Beide singles kun je vinden op zijn debuutalbum “+” (plus), dat afgelopen week voor de tweede week op nummer 13 doorbracht in de Nederlandse albumchart.

Album facts:

– The A Team blijft nog steeds een groot succes. Vorige week stond de single op nummer 1 in de Nederlandse airplaychart en op de tweede plek in de singlechart.
– The A Team is in ons landje ondertussen GOUD met meer dan 10.000 verkochte singles. In de UK was zijn album “+” al TRIPLE PLATINA!
– In the UK is Ed’s album inmiddels al meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan!
– Ed Sheeran de meest genomineerde artiest voor de Brit Awards 2012 met maar liefst 4 nominaties.
– Op 12 maart staat Ed Sheeran in de grote zaal van de Melkweg. De show was binnen één dag uitverkocht!

Benieuwd naar zijn single? Beluister hem hier: