THE PROJECT op het Museumplein

Sport lovers opgelet! Zin om een nieuwe sport te proberen? Kom dan morgen, donderdag of vrijdag naar het Museumplein in Amsterdam. Daar kun je meedoen aan het allernieuwste workout-concept: THE PROJECT – Immersive Fitness van Les Mills en Reebok.

Je sport niet in de open lucht, maar in een speciale, high-tech fitness box! Deze box zorgt voor de full fitness experience. Denk aan live muziek, videobeelden everywhere en coole effecten. Awesome.

Les Mills: 'Bij Immersive Fitness bevindt de groep zich in een ruimte vol special effects. Het is alsof je in een videogame zit: naast de lekkerste muziek en beste choreografie worden er nu visuele elementen aan je work-out toegevoegd.'

De lessen die je kunt volgen zijn The Trip (RPM), Bodycombat/GRIT Immersive en Bodyjam/Bodybalance Immersive. Eén les duurt 35 minuten, en kost €12,50. Voor iedere extra work-out betaal je €7,50 extra.

Interested? Kijk hier voor meer info, of schrijf je meteen in. Vind jij het nog een beetje vaag allemaal? Check dan de trailer van THE PROJECT.