Check zijn mooiste films

Geen plannen voor vanavond? Nodig al je vriendinnen uit voor een relaxed filmavondje. En natuurlijk hoef je niet na te denken over welke movies jullie dan gaan kijken, want CG! heeft ze allang voor je uitgezocht… 😉

Check vanavond de romantische films van Nicholas Sparks! Enne, als je nog food inspo nodig hebt, bekijk dan eerst de blog van Chanan ;-). 

Enjoy!

 

The Notebook 
Allie (Rachel McAdams) komt begin jaren '40 naar North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah (Ryan Gosling), die meteen verliefd op haar wordt. Ondanks dat Allie uit een rijke familie komt, een Noah een arbeider is, krijgen de twee een serieuze relatie. Maar als Allie aan het einde van de zomer weer naar huis moet, en Noah bij het leger gaat, verandert alles. 

The Last Song
Het leven van de 17-jarige Ronnie (Miley Cyrus) staat op z'n kop als haar ouders gaan scheiden. Haar vader verhuist, en Ronnie is woedend. Na drie jaar vindt haar moeder het wel genoeg, en stuurt ze Ronnie naar haar vader toe om daar wat tijd met hem door te brengen. Ze hebben bijna niets met elkaar gemeen, behalve hun liefde voor muziek. 

FUN FACT: Miley ontmoette haar ex-hubby Liam Hemsworth op de set van The Last Song. Hij speelt de knappe Will in de film.

Dear John
De jonge soldaat John (Channing Tatum) ontmoet tijdens zijn verlof de mooie Savannah (Amanda Seyfried). Ze gaan op date, en zijn al snel onafscheidelijk. Als John weer op uitzending wordt gestuurd, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden. De lange afstand tussen de twee zorgt alleen voor meer problemen dan verwacht. 

 

Fun fact: 16 oktober verschijnt de nieuwste Nicholas Sparks movie: The Best Of Me 🙂