Safe Haven, Gone & meer!

Geen zin om te shoppen met dit weer? Snappen we. 

Maar no worries, want er zijn gelukkig genoeg leuke programma's en films op tv.

Regel jij de warme chocomel? 😉
 

3 Op Reis – 19:50 uur op NPO3
Floortje reist door naar Litouwen. Vlak voordat ze naar de hoofdstad van Litouwen gaat, Vilnius, neemt ze een speciale beauty behandeling.   

The Big Bang Theory – 20:00 uur op Veronica
Penny schakelt Sheldon in om haar te helpen. Ze wil het werk van Leonard beter begrijpen.

Wie Is De Mol? – 20:30 uur op NPO1
We komen weer een stapje dichterbij de ontknoping. Wie is de mol van 2015? Heb jij al een idee? 

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Vorige week zag je dat Opal Nicholas had aangereden. Ze liet hem voor dood achter, maar hij overleeft het ongeluk. Hij heeft alleen wel een plastische chirurg nodig om zijn gezicht weer toonbaar te maken. Als hij in het ziekenhuis ligt, gebeurt er iets heel onverwachts. Ethan komt tot een schokkende ontdekking.

FILMTIP
Safe Haven – 20:30 uur op RTL4
De jonge, mysterieuze Katie (Julianne Hough) verhuist naar het kleine dorpje Southport in North Carolina. Dit roept vragen op bij de inwoners van het dorp. Katie heeft geen zin om persoonlijke banden op te bouwen. Totdat ze bevriend raakt met een weduwnaar, Alex (Josh Duhamel) en haar buurvrouw Jo (Cobie Smulders). Maar haar duistere geheim blijft haar achtervolgen.  

Chocolat – 20:30 uur op RTL8
Het Franse dorpje Lansquenet is diepgelovig, totdat de mooie Vianne er een chocoladewinkeltje opent. Het dorp smelt voor haar en het hele dorp lijkt te veranderen. De burgemeester is hier niet blij mee en doet er alles aan om dit te veranderen. Maar dan komt er ook ineens een knappe man (Johnny Depp) in het dorp wonen. Hij maakt van alles los bij Vianne.


 

Gone – 22:35 uur op NET5
Superspannende thriller met Amanda Seyfried. Jill (Amanda) wordt ontvoerd door een seriemoordenaar. Ze wordt in een gat in het park gegooid, dat vol lag met menselijke overblijfselen. Ze weet te ontsnappen, maar de politie kan niets met haar verhaal. Het gat is nergens te bekennen en de politie denkt dat ze psychiatrisch patiënt is. Maar als haar zus Molly (Jennifer Carpenter) daarna vermist is, weet Jill zeker dat het dezelfde moordenaar is. Ze gaat in haar eentje op zoek naar haar zus.