Kijk snel & geef je op

Ken jij de nieuwe roman al van Shopaholic-bestseller auteur Sophie Kinsella?

Over het boek 
Niet Te Filmen gaat over Audrey die een angststoornis heeft. Ze durft haar huis niet meer te verlaten en houdt vanachter een zonnebril de buitenwereld op afstand. De angststoornis maakt haar dagelijkse leven behoorlijk lastig. Op aanraden van de psycholoog, dokter Sarah, legt ze haar leven vast op camera, om zo haar zelfvertrouwen terug te krijgen.

In haar documentaire Mijn serene, liefdevolle huisgenoten dreigt Audreys moeder de computer van Frank, Audreys gameverslaafde broer, uit het raam te gooien. De vader van Audrey herleeft zijn gloriejaren in zijn leren broek jammend in de garage. En Audreys 4-jarige broertje Felix blijft alles met een ongelovig opgetogenheid benaderen: ‘Een vrachtwagen op straat! Ketchup! Een extra lang patatje’.

Het herstel van Audrey lijkt ver weg, tot Linus- een vriend van haar broer- opduikt in haar leven. Linus snapt haar. Met zijn glimlach als een sinaasappelpartje en zijn grappige briefjes verleidt hij Audrey om weer naar buiten te gaan. Opeens lijkt de buitenwereld een stuk minder angstaanjagend.

Maak kans op goodiebag & Londen-trip
En nu het superleuke nieuws: de uitgever van Sophie Kinsella wil samen met jou de Niet Te Filmen– film maken. Daarmee maak je ook nog eens kans op te gekke prijzen: een Niet Te Filmen-goodiebag én een trip voor 2 naar Londen. Maar daar moet je wel iets voor doen… 

In het boek heeft Audrey de scriptjes voor haar documentaire geschreven. Nu aan jou de taak om een van de scriptjes na te spelen en te filmen. Je mag zelf kiezen welke.

Hiervoor moet je natuurlijk wel het boek gelezen hebben 😉 Die krijg je van ons. Wij mogen er namelijk 50 weggeven! Stuur een mailtje naar cosmogirl@zpress.nl met jouw naam, leeftijd, de reden waarom je wilt winnen én je adres. En wie weet, krijg jij als eerste een exemplaar.

Het filmpje
Als je het boek hebt, kan het filmen beginnen:
Stap 1: Kies één van de scriptjes uit Niet Te Filmen
Stap 2: Maak hier je eigen filmpje van: dit kan met je mobiel of camera.
Stap 3: Upload jouw filmpje op Facebook.com/MoonYoungAdult en tag CosmoGIRL! in je bericht.

Heb je dit gedaan? Dan ontvang je sowieso een te gekke Niet Te Filmen-goodiebag. En je maakt ook nog eens kans op een tripje naar Londen voor jou en een vriendin. Deze te gekke trip is inclusief retourvlucht, hotelovernachting en koffie bij Starbucks voor twee.

Geef je dus snel op en wie weet, reis jij straks met je beste vriendin naar Londen! 😀