Joepie! Een nieuwe lading hotties on screen.

Vanaf juni kunnen we weer genieten van zwoele en mean faces van de hotties uit Dallas (Josh Henderson en Jesse Metcalfe) en de boys uit Revenge (Nick Wechsler, Joshua Bowman, Connor Paolo en Barry Sloane).

Revenge
Als hoofdrolspeelster Emily ontdekt dat haar vader is vermoord door haar vroegere buren, de familie Grayson, neemt ze wraak. Ze keert jaren later terug naar haar ouderlijke huis als Amanda Clark en heeft één doel: iedereen naar beneden halen die haar familie heeft verwoest.

Het 1e seizoen eindigde met een huge cliffhanger: Victoria kwam in een vliegtuigramp terecht, Charlotte nam een overdosis pillen en Emily ontdekte dat haar moeder nog leeft. Wat zijn de volgende stappen die Emily neemt tegen de moordenaar van haar vader?

Check de promo:

Dallas
Bij de familie Ewing uit Texas draait alles om macht en liefde. Naast de strijd tussen de broers J.R en Bobby, zijn nu ook hun zonen John en Christopher in de race naar wie de meeste macht heeft.

Het nieuwe seizoen zit weer vol complotten, geheimen en verraad. Wie zal de strijd om macht en liefde winnen? In dit seizoen wordt er afscheid genomen van J.R. Ewing (Larry Hagman). De acteur overleed op 81-jarige leeftijd aan kanker.

Check de promo:

Vanaf maandag 10 juni zijn de series wekelijks op tv: Revenge om 20.30 en Dallas om 21.25 uur bij Net5.

Ga jij kijken? Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier.