Er komt een nieuw seizoen van ‘Wie is de reisleider?’! Dit jaar wagen Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en ‘Gooisch Meisje’ Pauline Wingelaar zich aan deze zware klus!

Na een succesvol eerste seizoen verruilen Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en ‘Gooisch Meisje’ Pauline Wingelaar de glitter & glamour om als professionele reisleiders aan de slag te gaan in een nieuwe reeks van ‘Wie Is De Reisleider?’

In dit avontuurlijke reisprogramma gaan de de toeriste nop een achttiendaagse groepsreis naar de Verenigde Staten en Indonesië.

In estafettevorm leiden de BN’ers de vakantie en na zes dagen wordt het stokje doorgeven aan de volgende reisleider. Deze wisseling van de wacht bezorgt de reizigers keer op keer grote verrassingen.

De betalende reizigers hebben hoge verwachtingen van hun vakantie en reisleider. Weten de bekende reisleiders deze verwachtingen waar te maken én zijn zij in staat om het vakantiegezelschap een onbezorgde én onvergetelijke vakantie te bezorgen?

Aan het eind van de vakantie bepaalt het reisgezelschap welke BN’er in de voetsporen van Eddy Zoëy treedt en naar huis gaat met de titel ‘Beste Reisleider 2012´.

Uitzending: RTL 5, ‘Wie Is De Reisleider?’, vanaf donderdag 5 januari 2012, tussen 21.30 uur en 22.30 uur. Herhaling: vanaf zondag 8 januari, tussen 19.00 uur en 20.00 uur bij RTL 8