Is ze Justin vergeten?

Op 11 september treedt Selena Gomez op in Lissabon voor haar wereldtour en boyband Union J mag mee als support act. Er wordt gefluisterd dat George Shelley, zanger uit de Britse boyband, niet alleen als 'support act', maar ook als potentiële love interest is uitgenodigd door Selena herself. 

 

In een videoboodschap aan George liet Selena weten dat ze wel wat ziet in een get-together: 'Hi George, dit is Selena. Ik was even in Londen en ik vind het erg jammer dat ik je gemist heb, bel me de volgende keer.' En nu zijn ze binnenkort samen in Portugal. Oeh la, la!

 

George: 'Ik zal Selena voor die tijd proberen te bellen, zodat het niet awkward is als we elkaar ontmoeten. Mijn idee van een perfecte date is 's avonds naar het strand gaan, zodat we een kampvuurtje kunnen maken.' Nee, George laat er geen gras over groeien. Awww. Hoor ik daar de bijnaam Seorge?! To be continued…

 

O, en nog meer Selena-nieuws: gisteravond was de zangeres in onze hoofdstad en postte een aantal foto's op Instragram. Bekijk ze hier:

Selena: 'And remember, nerds need love too #amsterdamluv'

 

Een dansje wagen in de Jimmy Woo