We hebben een nieuwe blogger, Xander! Hij gaat vanaf elke week bloggen over hoe dat mannenbrein in elkaar zit.. 😉

Welkom op mijn állereerste blog! Ik ben namelijk gloednieuw, en vanaf vandaag gaan jullie elke week wat van mij horen. Ik ben een jongen, dusja mijn blogs zullen heel anders zijn dan alle andere ‘vrouwelijke’ blogs! Hou me in de gaten dus.

Elke vrijdag zal er een blog van mij geplaatst worden, elke vrijdag zullen jullie me dus beter leren kennen. Maar ik zal alvast wat vertellen over mijzelf… Ik ben 18 jaar maar al bijna 19, nog 2 maandjes! Sinds twee jaar studeer ik en woon ik op kamers.

Ik hou zoals veel jongens van sporten. Op dit moment doe ik alleen voetbal en fitness, maar vorig jaar was ik erg actief en deed ik ook nog eens hockeyen en roeien erbij. Toen ik jonger was judo’de ik. Graag zou ik nog eens op boksen willen gaan. Lekker binnen de ring elkaar het leven zuur maken, maar de ring uitstappen als vrienden!

Voor de rest hou ik ervan om met vrienden te zijn, uit te gaan, en te knutselen aan mijn fiets of scooter. Ik heb een Vespa uit 1991 en ben er supertrots op. Natuurlijk denk ik ook aan de toekomst, ik studeer namelijk en probeer gezond te leven. Maar eigenlijk is de tijd voor mij altijd nu: ik probeer er nu iets van te maken en morgen zien we wel weer.

Mijn held is mijn oudste broer. Hij heeft het altijd druk, maar weet toch tijd voor je vrij te maken als je hem nodig hebt! Een broer én vriend ineen dus. O ja, ik heb in totaal trouwens drie broers en een zus(je)…. ‘Lucky Me’.

Misschien denken jullie nu, wat doet een jongen op Cosmogirl.nl? Ik vind het leuk om te schrijven! Ondanks dat ik dyslectisch ben… Ik vind het leuk om mijn mening te geven. En CosmoGIRL! is daar een perfecte plaats voor! In mijn blogs ga ik dus vooral mijn mening geven over dingen die ‘wij’ jongens doen en wat jullie niet begrijpen. Maar ik ga het niet al te veel hebben over mij. Het wordt geen dagboek.

Volgens mij is het ook heel goed dat er eens iemand is die de mannen verdedigd! Ik heb wel gemerkt dat we in sommige blogs genadeloos worden afgeslacht! Vooral in die over openingszinnen van CG! blogger Femke, ik zal verklappen dat daar mijn blog van volgende week over gaat!

Als jullie vragen hebben hoor ik het graag in jullie reacties!! Twijfel vooral niet over het vragen van iets, want mijn inspiratie kan wel wat aanvulling gebruiken van jullie nieuwsgierigheid! En natuurlijk hoop ik dat jullie mijn blogs gaan lezen!

Xander