MTV’s Nadia Palesa, GTST-actrice Marly van der Velden, DJ Miss Nine en nu.. actrice Kimberley Klaver!

Tadaaaaa! Na maandenlange voorbereiding behind the scenes bij CosmoGIRL! was het vorige maand eindelijk zo ver: CG!’s eigen lookbook staat online!

Op CG!’s Lookbook kun je jouw stijl, looks en inspiratie met andere fashionista’s delen. Je maakt je eigen fashion scrapbook door eigen outfitfoto’s, inspiratie en nieuwe aankopen te uploaden.

In CG!’s Lookbook zien we steeds meer te toffe & fashionable outfits van jullie Cosmogirls: we love it! Ook celebs zijn enthousiast over CG!’s Lookbook. Zo staan er al outfits van Nadia Palesa (MTV), Marly van der Velden (GTST) en Miss Nine. Vandaag is het tijd voor een nieuwe Celeb Look, met.. *tromgeroffel* Kimberley Klaver!

Kimberley Klaver (25) is een presentactrice en actrice. Vroeger heeft ze gepresenteerd voor Emma TV en Zapp en speelde ze al in Oppassen!, Shouf Shouf Habibi en Hot News. Toen ze 20 was ging Kimberley het theater in, om twee jaar daarna op televisie terug te keren met een vaste rol in het eerste seizoen van de serie Voetbalvrouwen.

Daarna ging het snel voor Kimberley, ze kreeg de rol van diva Annabella Vermeulen aangeboden in Spangas. Ze was hierin 3 seizoenen te zien en speelde in de bioscoopfilm. De serie won zelfs een Gouden Stuiver! Afgelopen zomer was Kimberley te zien als ridder Emma in de kostuumdramaserie Raveleijn.

Naast acteren vindt Kimberley Klaver het geweldig om te presenteren en zich in te zetten voor goede doelen. Zo presenteerde ze in 2010 bij de grote AVRO live show: ‘Sta op tegen kanker’, hoe stoer!

Scoopjes: Ze is dit tv seizoen te zien in de Belgische serie Aspe, speelt een gastrol in Flikken Maastricht en.. Momenteel is Kimberley druk met de opnames voor een grote nieuwe serie waar ze naast verschillende topacteurs staat, supercool!

Naast acteren en presenteren is Kimberley gek op schrijven, reizen, lezen en is ze in love with fashion. En dat zien we dan weer terug in CG!’s Lookbook: enjoy!

Volg Kimberley ook op Twitter
Website: http://www.kimberleyklaver.nl/