Shoe addicts opgelet! CG! en Nelly Shoes hebben vijf modebloggers gevraagd om ieder een Nelly-pump te verstoppen, érgens in Nederland! Vandaag zijn er weer nieuwe hints te vinden!

Shoe addicts opgelet! CG! en Nelly Shoes hebben vijf modebloggers gevraagd om ieder een Nelly-pump te verstoppen, érgens in Nederland!

Voor deze winactie geven vijf bloggers, vijf weken lang, elke week twee hints. Op hun blogs posten zij op maandag en donderdag, rond een uur of 12 een nieuwe hint. Er zijn vijf pumps verstopt, door elke blogger één. Ook vandaag hebben zij op hun blogs nieuwe clues gepost!

De blogs waar je de clues kunt vinden zijn:

www.theworldlooksred.com

www.fashionfillers.com

http://billierose.creatorsofdesire.com

http://connectingto-fashion-server.blogspot.com/

www.givelivelovelife.com

Aan jou de taak om de locaties te raden! Kom je erachter waar één van de vijf pumps verstopt ligt? Vul je antwoord in op het formulier hieronder. Zorg dat je de eerste bent! Dan maak je kans op een jaar lang gratis Nelly Shoes*! Speuren maar!

Succes!

*Iedere maand 1 gratis paar! Let op.. Je hoeft de pump niet letterlijk zelf op te halen op de verstopplek, de uiteindelijke locatie invullen in het winformulier is genoeg. 😉

Uitkomst van de somGeef een andere code