Maandagavond wordt jouw avond! Met de nieuwe Net5-serie ‘2 Broke Girls’ en nieuwe afleveringen van ‘Grey’s Anatomy’ en ‘Desperate Housewives’ ben je niet meer van de tv weg te slaan!

2 Broke Girls
De makers van Sex and the City komen met een nieuwe serie. 2 Broke Girls draait om Max en Caroline, twee jonge serveersters die proberen the overleven in New York. Max komt uit een arm gezin en Caroline komt uit een rijke familie, maar is nu straatarm. Als de girls met elkaar bevriend raken en bij elkaar intrekken, komen ze in de meest grappige situaties terecht.

De serie is in Amerika al een regelrechtige hit, en komt nu ook Nederland veroveren!

Grey’s Anatomy
Maar er staan ook weer nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy op het programma! De serie start meteen heftig met het vervolg op seizoen acht, waarin we ons allemaal afvragen hoe het afloopt met Meredith en Alex. Ze raken betrokken bij een auto-ongeluk waarbij een hele familie ernstig gewond raakt. Hoe loopt dit af?

Desperate Housewives
De allerlaatste afleveringen van Desperate Housewives zijn hysterischer dan ooit! De wanhopige Bree staat op het punt om zelfmoord te plegen, Susan wil doorbreken in New York en Lynette bekent medeplichtig te zijn aan een moord.

De nieuwe maandagavond van Net5 start op 12 maart met Grey’s Anatomy om 20.30, Desperate Housewives om 21:30 en 2 Broke Girls om 22:30.