Op vrijdag 27 januari opent Pinc Sale een dagelijkse winkel in Amsterdam! PINC Sale is bekend van veeeele sample sales!

Van 17.00 uur tot 19.00 uur is er openingsborrel, waar een gedeelte van de spring-summercollecties van 2012 getoond zal worden.

PINC staat voor ‘ Prijzig is niet Cool’, een sample sale organisatie uit Amsterdam. PINC Sale koopt diverse sample collecties op van bekende merken. Het betreft nieuwe collecties van dit seizoen, die tijdens de sale verkocht worden met 40-50% korting.

PINC Sale verkoopt o.a. de collecties van: Supertrash, Modstrom, Anecdote, Goosecraft, Patrizia Pepe, Atos Lombardini, Nolita, Sessun, Custommade, Izi Fes Boots, FAB en allerlei andere merken. PINC Sale is hiermee één van de grootste sample sale organisaties van het land.

Op de nieuwe PINC Sale vestiging in Amsterdam Zuid vinden fashionista’s ruim 300 vierkante meter aan bekende merken met gigahoge kortingen (denk: 40% tot 50%, waaaa!).

Naast deze dagelijkse winkel blijven de maandelijkse grote PINC Sales in Amsterdam en Rotterdam gewoon doorgaan. Door middel van een persoonlijke uitnodiging worden deze sales bekend gemaakt. Inschrijven voor deze uitnodiging kan via de website van PINC Sale (www.pincsale.nl)

Vanaf zaterdag 28 januari is de nieuwe winkel van PINC Sale iedere werkdag geopend van 11 tot 19 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Je vindt de winkelt aan de Amsterdamse Zuidas in Amsterdam Zuid.