Onze covergirl heeft ruzie met haar moeder.

In de coverstory van CG! 92 (deze maand in de winkels), kun je lezen dat Leighton zoveel zelfvertrouwen heeft omdat ze een hele lieve en sterke familie heeft waar ze altijd op terug kan vallen.

Helaas draait de geruchtenmachine nu overuren, want Leighton heeft ruzie met haar moeder. De reden? Money, money, money.

Wat is er nu precies aan de hand?

Leighton heeft haar moeder aangeklaagd, omdat ze geld dat Leighton had betaald voor de operatie van haar zieke broertje, voor zichzelf zou hebben gebruikt. Leighton stuurt haar familie iedere maand geld, om te zorgen dat haar zieke broertje Alexander alle operaties kan krijgen die hij nodig heeft. Haar moeder zou een deel van dat geld hebben gestolen om plastische chirurgie, botox en hairextensions van te betalen.

Inmiddels heeft Leightons moeder zelf ook een aanklacht ingediend tegen haar dochter, omdat Leighton haar in december vorig jaar zou hebben geslagen met een glazen fles. Ook zou Leighton het geld niet overmaken voor haar broertje, maar om haar moeder terug te betalen voor alle acteerlessen die ze jarenlang heeft gevolgd.

Wij kunnen bijna niet geloven dat Leighton haar moeder zou slaan, en hopen dat dit snel weer goedkomt.

To be continued…