Google +

Kun jij geen genoeg krijgen van alle social media? Dan kun je er nu eentje toevoegen aan je lijstje. Tenminste, als je een uitnodiging hebt. Want Google+ is nog maar beschikbaar voor een kleine groep testpersonen.

Wat Google+ anders maakt? Je kunt “Circles” maken. Daarmee kun je jouw vrienden verdelen in groepen. Zo kun je een circle met “klasgenoten” maken, een circle met “familie”, een circle met je beste vriendinnen… Wil je die gênante foto wel delen met je BFF’s, maar niet aan je familie of je klasgenoten laten zien? Dat kan nu!

Ben jij helemaal fan van films en wil jij er alles over weten? Daar is ook iets voor bedacht, de “Sparks”. Hier kun je invullen wat je interesses zijn en krijg je bij het inloggen automatisch leuke artikelen en filmpjes te zien over jouw favo onderwerpen. Zo heb je altijd iets om te delen of om over te praten!

Ook heb je met Google+ geen Skype meer nodig, ga online op de videochat en kijk wie van je vrienden er aan de andere kant van de computer zit! Heb je een status-update geplaatst dat je vanavond naar de film wil en roepen drie vrienden dat ze meewillen? Dan kun je meteen samen in een groepschat om een afspraak te maken. Lekker handig!

Zou jij deze nieuwe social media site gaan gebruiken, of heb jij er op het moment wel genoeg?