“Ik wil alleen groene M&M’s!”

Riders, zo heten ze officieel. De documenten waar alle dingen in staan die celebs eisen als ze ergens op komen treden. Van de inrichting van de kleedkamer en gedesinfecteerde toiletten, tot tafels vol eten en de bloemen die in de kamer moeten staan.

Zo wil Rihanna kaarsen van een speciaal merk in haar kleedkamer, kussentjes met dierenprint (maar ZONDER glitters), en een lange bank (GEEN leer) waar ze een dutje op kan doen.

Lady Gaga eist vooral heel erg veel drankjes in haar kleedkamer (lees: 12 flesjes ijskoud water en 12 flesjes water op kamertemperatuur, vruchtensapjes, wijn, thee, cola, melk…), maar ook wat snacks zoals tortillachips met guacamole of kleine hotdogs.

Wil je Justin Bieber op je feestje uitnodigen? Dan moet je zorgen dat je onder andere wat verse broden, vier citroenen, twee potjes met honing, een zak chips en witte sokken (in alle denkbare maten) in huis hebt.

Katy Perry heeft ook aardig wat wensen op haar lijstje staan, zoals te zien is aan deze supercute illustratie hieronder.


(klik op het plaatje voor de complete lijst)

Wil je de riders van andere celebs (Beyonce, Christina Aguilera, Kanye West) bekijken? Dan kun je je zeker vermaken met de website van The Smoking Gun.