Ben je ziek?

'Ja, ik ben ziek, meneer de postbode. Schrikt mijn lelijkheid u af? Ik had ook liever niet de deur open willen doen, maar ik ben veel te benieuwd naar wat er in dat pakketje zit, dus geeft u die maar snel hier. Dan kan ik de deur sluiten, zodat u weer veilig bent. Dankuwel, meneer de postbode. Daaag!'
 

Vandaag had ik een off-day, kennen jullie dat? Dat is zo'n dag waarop je jezelf heel zielig vindt. Een dag inclusief gore badjas, make-uploosheid, een puist in opkomst en een warrig kapsel: Een lelijkheidsdag dus.
 

Nu was ik wel herstellende van een keelontsteking, maar ik voelde me nog steeds een beetje flauwtjes. Oke 'een beetje flauwtjes' is misschien wat zacht uitgedrukt… Ik voelde me een brakke Barrie. En zo klonk mijn stem ook nog steeds, dus ik begrijp waarom de postbode zo van slag was toen ik tegen hem begon te praten.

Weet je trouwens wat er in het pakketje zat? Een zwaar gehavende lippenstift. Bijna net zo zielig als ik. Ik kon wel janken! En volgens mij deed ik dat ook gewoon… Zoiets breekt nou eenmaal het hart van een beautyblogger, zélfs op een dag dat bjoetie me even niets kan schelen.

Aanschouw het slagveld met eigen ogen:
 

Het was jullie misschien al opgevallen, maar het spijt me dat ik jullie dwing om te kijken naar een halfgare selfie van mijn 'lelijkheidsdag-hoofd'. Dit komt omdat ik dit weekend de kracht niet kon vinden om mijn fotografiegeschut uit de kast te halen. En ook niet om te lachen naar het vogeltje. Ik zat gewoon lekker op de bank mezelf zielig te vinden. En chocola te eten. In mijn rood/wit geblokte kerstpyjama. Ja, die draag ik nog steeds… 

Omdat mijn outer beauty zwaar onvindbaar was, vond ik het wel even tijd voor wat inner beauty. Ik maakte een groene smoothie (dit had ik nog nooit van mijn leven gedaan), want door vitaminen zou ik me vast een stuk beter voelen. Ik deed een kiwi, banaan, avocado en wat spinazie in de blender en goot de smurrie vervolgens in een groot glas, gedecoreerd met een rietje. Dit staat namelijk zo leuk op Instagram.
 

Het was goor en ik besloot het daarom weg te gooien. Bluh! Missie inner beauty was dus keihard mislukt. Helaas schimmelkaas!

Volgende keer: The return of the beautyblogger.

xoxo Noëlla