…of Love Actually!

 

Huiswerk af? Dan is het tijd om op de bank te chillen en je best friend aan te zetten 😉 Maar wat komt er eigenlijk op tv vanavond? CG! zocht het voor je uit! 

 

De Zomer Voorbij om 20.25 uur bij NPO 3
Jan Smit en Kees Tol zijn voor even alleen gelaten in Spanje door de 3J's. Maar niet voor lang: de jongens van Di-Rect weten precies wat ze moeten doen om los te gaan. 

The Undateables om 21.10 uur bij NPO 3
Bram, Renske en Frans zijn allemaal op zoek naar true love. Bram is alleen autistisch, Frans heeft het syndroom van Muenke waardoor zijn gezicht een andere vorm heeft en Renske heeft het syndroom van down. Lukt het hun een vriend(in) te vinden? 

Love Actually om 20.30 uur op RTL5
Eén van de leukste romantische komedies is vanavond op tv! Met een dansende Hugh Grant, Keira Knightley die erachter komt dat ze een secret lover heeft en Colin Firth die stapelverliefd wordt. Zelfs als je deze al zes keer gezien hebt, blijft 'ie leuk om te kijken. 

 

Now Is Good om 20.30 uur op RTL 8
Als Tessa te horen krijgt dat ze leukemie heeft en daardoor niet lang meer te leven, maakt ze een bucketlist. Haar vriendin Zoey helpt haar al die dingen te doen. Dan komt er iets op Tessa's pad wat ze nooit had durven dromen… Met Dakota Fanning en Jeremy Irvine.