Cosmogirls vertellen…

 

Skype
Ik was alleen thuis en zat samen met mijn vriendin achter de computer. We zaten te skypen met vrienden. Ineens ging de radio aan, maar we hadden hem niet aangezet. Daarna rinkelde de telefoon en hield de radio er weer mee op. Toen we de telefoon opnamen, hoorden we aan de lijn het liedje dat we aan hadden staan op de computer. Superweird

 

Open & dicht
Toen mijn BFF en ik een avond alleen thuis waren, keken we samen tv. Op een gegeven moment hoorden we de achterdeur open en dicht gaan. Eerst dachten we dat het mijn zus was, maar dat kon niet omdat zij al drie kwartier geleden was weggegaan en niet vroeg zou terugkomen. Doodsbang stonden we met z'n tweeën in een hoekje van de kamer. We wisten toch écht zeker dat we iets hoorden. Na alle enge scenario's te hebben gehad (denk aan: inbreker, huurmoordenaar), besloten we dat we weg moesten. Op onze sokken zijn we via de voordeur naar buiten geglipt. Maar nu komt het shocking part: we controleerden de achterdeur en of daar iemand was, maar hij was gewoon op slot! We weten nog steeds niet wat of wie er die avond voor heeft gezorgd dat die deur open ging.

 

Hallo!
Laatst moest ik mijn kamer stofzuigen. Toen ik bijna klaar was, hoorde ik een man achter me 'hallo' zeggen. Ik schrok zo erg dat ik keihard gilde en naar beneden ben gerend. Als ik erover nadenk, had het best de overleden opa van mijn moeder kunnen zijn! Scary!

 

CG! zoekt jou
Heb jij wel eens iets bizars, shocking, freaky, scary of superweirds meegemaakt? Let Us Know! Vul hier het formulier in!