Wát krijg je bij de Oscars?

Pfff, vergeet die strijd om de felbegeerde Oscar vanavond. Wij weten namelijk wat er in de goodiebag zit die je na afloopt krijgt, enne… Die willen we veel liever hebben.

De goodiebag heeft als naam Everyone Wins at the Oscars. En winnen doe je zeker, want de waarde van het tasje wordt rond de $125.000 geschat. Dat zijn heel veel lipglossjes en mascara's. Of toch niet? 

Nope, bij de Oscars krijg je namelijk een luxe treinreis door de Canadian Rockies cadeau, t.w.v. $14.584. Ben je meer van de verre reizen? De Oscars got your back! Daarom mag je ook lekker drie nachten in een villa in Toscane slapen. 

Blijf je toch liever in eigen land? No problemo! De Oscars doen je ook gewoon een Audi cadeau, die je voor een jaar gratis mag huren. Vervolgens kun je thuis neerploffen op een bank die je zelf ontwopen hebt. Je krijgt namelijk ook een tegoedbon van $25.000, waarmee je je eigen meubeltjes kunt ontwerpen. 

Gelukkig hebben ze bij de Oscars ook nog een beetje aan de dieren gedacht. Daarom doen zij voor iedereen een donatie van 10.000 hondenmaaltijden aan een asiel naar keuze. Dat is dan wel weer lief. 

Daarnaast krijg je nog een uitgebreide analyse van je dromen en je sterrenbeeld, t.w.v. $20.000, een glamping-trip, een bezoekje aan de spa en nog veel meer. 

Oké, het is geen 24-karaats gouden Oscar, maar we nemen er genoegen mee. Die Oscar winnen we later wel.

Pssst… Houd CG! morgen in de gaten, want dan lees je alles over de winnaars, de jurken & more. Wil je live kijken? Check FILM1 vanaf 22:20 uur
 

Fotografie: BrunoPress