De meest awesome optredens

Sam Smith mag dan wel de grote winnaar zijn van de Grammy's. Maar Sia wint sowieso de prijs voor meest awesome optreden. 

Voor haar nummer Chandelier danste de 12-jarige Maddie Ziegler (remember?) een coole moderne choreografie. Ze kreeg hierbij hulp van funny girl Kristen Wiig. En wie had ooit gedacht dat zij zo goed kon dansen?

Maar Sia was natuurlijk niet de enige die een onvergetelijk optreden gaf. Onze favo redhead Ed Sheeran zong zijn nummer Thinking Out Loud. Maar wie staat er nu achter hem gitaar te spelen? Jep, het is John Mayer! Hoe cool! 

Pharrell Williams stook zijn liedje Happy speciaal voor de Grammy's in een nieuw jasje. Hij vroeg pianist Lang Lang om het liedje pianoproof te maken. En het klinkt awesome!

Beyoncé pakte het deze avond ook iets anders aan. Samen met een gospelkoor zong zij het nummer Take My Hand. En dat haar stem echt amazing is, bewees ze hier maar weer eens.

En Madonna is weer helemaal terug van weggeweest. Zij zette een amazing show neer tijdens haar nieuwe nummer Living For Love. 

Wat is jouw favoriete performance van de avond? 

Alle Grammy winners check je hier! 

Fotografie: BrunoPress