7 tips voor kissable lips

Of je nu een date hebt dit weekend of lekker thuiszit op de bank; tips voor kissable lips zijn altijd welkom, toch?

Daarom hebben we vandaag zeven trucjes voor de meest kusbare lips ever voor je op een rijtje gezet. Kiss, kiss, kiss!

1. Verwijder dode huidcellen met een lipscrub. Dat is makkelijker dan je denkt, want de perfecte lipscrub maak je gewoon in je eigen keuken

2. Trakteer je lippen nu op een laagje Vaseline of lippenbalsem. 

Deze twee stappen kun je het beste doen voordat je gaat slapen. Dan heeft de lippenbalsem alle tijd om goed in te trekken. 

3. Je lippen vallen pas echt op als je ze voorziet van een mooi kleurtje. Maar om ervoor te zorgen dat deze kleur de hele avond blijft zitten, teken je eerst een lijntje om je lippen. Hiervoor gebruik je een lipliner in precies dezelfde kleur als je lipstick. 

4. Tijd om je mond in te kleuren. Maar ga nog niet meteen met je lipstick aan de slag. Kies eerst voor een lipstain die aansluit bij je lipstick. Een lipstain trekt in je lippen, waardoor de kleur niet vervaagt als je eet en drinkt (of zoent natuurlijk 😉 ).

5. En nu mag je dan eindelijk je lipstick erbij pakken. Smeren maar!

6. Nog heel even, we zijn er bijna… De allerlaatste stap voor long-lasting lipstick is namelijk poederen. Houd een tissue tegen je lippen aan nadat je je lipstick hebt aangebracht. Haal nu lichtjes een poederkwast over je lippen. Het lijkt misschien een beetje gek, maar hierdoor blijft je lipstick écht langer zitten. Trust us. 

7. Bonus tip: jep, deze krijg je nog even cadeau van ons. Om te voorkomen dat de amazing kleur op je lippen ook all over je glas zit na één slok drinken, kun je eerst stiekem even aan je glas likken. Het klinkt heel raar (en als je het niet sneaky doet ziet het er ook heel raar uit), maar het werkt echt. 

 

Fotografie: Cheyenne Ellis