THE Wanted…

Boybanders die een verlovingsring om de ring van hun girlfriend schuiven… is het een trend of gewoon puur toeval dat ’t nogal vaak gebeurt de laatste tijd?

 

Eerst was het Zayn Malik die op z’n knie ging voor Perrie Edwards (Litlle Mix) en nu is het Siva van The Wanted die de hand van z‘n longtime girlfriend vraagt!

 

Siva had de ring waarmee-ie schoenenontwerpster Nareesha ten huwelijk zou vragen allang in huis. Zo vertelt-ie aan Hello! Magazine: ‘Ik kwam erachter dat Nareesha een surprise party voor m’n verjaardag aan het plannen was met haar familie, dus dat zou het perfecte moment zijn. Ik kocht de ring namelijk al maanden geleden en ik vond maar niet het juiste moment… Ik kon het niet eens aan de boys uit de band vertellen, anders zouden ze de surprise misschien verklappen!’ Awww.

 

Maar oh no! Horror! Nareesha zei ‘no’. On-be-grij-pe-lijk! Maar al snel veranderde de girl van gedachten: ‘Ik hou niet van verrassingen en dit was een megagrote. Toch was ik superhappy en nu kan ik niet wachten om alles te plannen.’

 

Please, laat de trend niet overslaan bij álle boyband guys. Harry Styles zou namelijk afgelopen weekend in Londen weer gespot zijn met Kendall… Wij willen Harry best delen, hoor. Tot op zekere hoogte 😉