Nog eventjes en het modevolk reist af naar Milaan, maar niet voordat we alle hoogtepunten van de Londense Fashion Week hebben samengevat!

Onverwachte vriendschap(pen)

Harry Styles vindt het helemáál niet erg om front-row te zitten tijdens een modeshow, zo was-ie afgelopen weekend nog aanwezig bij de House of Hollandfashion show. Hij was daar samen met een paar vrienden en daarna gingen ze nog even de stad in. En zoals we gewend zijn van celebs, komen die vrienden nogal out of the blue. In dit geval waren dat Kelly Osbourne (waar hij de grootste lol mee had) én een kleine witte pup, die op straat liep met z'n baasje. Harry struikelde over de hond, schrok, bukte voorover en begon het beestje te knuffelen. De twee waren op slag beste vriendjes. Hóe schattig? De foto's van Harry met hondje vind je hier

Must-see

De populairste show tijdens deze Fashion Week was toch wel die van Topshop. Kate Moss, Anna Wintour, Samantha Barks (Les Misérables), Pixie Geldof en Ellie Goulding wisten een plekje vooraan te bemachtigen en genoten van al het Topshop Unique-moois.

Cara Show

Cara Delevingne paradeerde tijdens de Topshop-modeshow over de runway en verbaasde daar het modevolk een beetje mee. Laatst zei het topmodel namelijk nog dat Fashion Week 'horrible' is. Door de stress speelt haar psoriasis op en de druk van de pers en fans werd Cara soms iets teveel. Poor Cara. Toch liep de blondine weer met volle overtuiging de runway over. You go, girl!

 

Kate blijft Kate

Tot slot was Kate Moss, nouja, Kate Moss. Het model ging een paar feestjes af en stapte uiteindelijk stomdronken een taxi in. As usual. Een feestje is geen feestje als Kate niet is geweest.

 

De LFW duurt nog tot morgenavond.