Ze zijn allemaal zó mooi!

30 november is het zover: de Victoria's Secret Fashion Show 2016 vanuit pretty Paris! En hoewel de 30e dus morgen (!) al is, moeten we nog wel heel even wachten op de beelden. De wereldpremière wordt namelijk pas uitgezonden in de nacht van 5 op 6 december, om 04.00 uur 's ochtends op NET5

Ben je niet zo fanatiek, en heb je toch niet zo'n zin om om ze vroeg voor de tv te zitten? No worries, op 6 december wordt de show om 22.30 uur herhaald op NET5. 

Het is de beroemste modeshow ter wereld stuffed met de meest amazing outfits, meest grandioze vleugels, de mooiste modellen en de leukste optredens. Dit jaar treden onder andere Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd op! 

Victoria's Secret heeft elk jaar haar vaste clubje Angels, waar bijvoorbeeld Doutzen Kroes vroeger ook onderdeel van was. Nu zijn het er veertien en we zullen ze even allemaal aan je voorstellen. Stuk voor stuk zijn ze allemaal zó mooi, we can't handle it! 

Naast de Angels lopen ook anderen modellen mee als Gigi en Bella Hadid en Kendall Jenner.

1. Adriana Lima

Adriana komt uit Brazilië en kan niet zonder haar familie, vrienden, zon, gelach en rode lipstick. Ze noemt zichzelf een ochtendmens en vind het mooiste aan haar baan dat ze de verschillende culturen rond de wereld kan ervaren. En guess what? Ze is al 35 jaar! En er nog steeds zo uitzien… Like how?!  

2. Alessandra Ambrosio

Alessandra komt ook uit Brazilë en she can’t live without haar VS lip balm, genoeg slaap, haar familie, muziek en de zon. Ze zou graag nog een keer in India aan yoga willen doen en vind het geweldig dat ze door VS naar de meest amazing locaties is geweest. En believe it or not, ook Alessandra is 35 jaar!

3. Behati Prinsloo

Behati komt uit Namibië en is 27 jaar. Ze kan niet zonder haar familie, vrienden, water, eten en sunshine. Ze is tegen shark finning (het verwijderen van vinnen bij levende haaien) en het stropen van dieren. Graag zou ze dan ook nog iets opzetten om dit soort dingen tegen te gaan. You go girl! Ze loopt alleen helaas dit jaar niet mee omdat ze net een dochtertje heeft gekregen! 

4. Candice Swanepoel

Candice is 28 jaar en komt uit Zuid-Afrika. Maar, haar favoriete plek op de wereld is toch wel Brazilië. Ze kan niet zonder haar puppy's, familie, yoga, het strand en de zon. Ze zou nog een heleboel dingen willen doen zoals een eigen opvang hebben voor abused animals of een organisatie die het milieu beschermt. Ook zou ze ooit nog eens willen skydiven, een grote familie hebben, haar yoga certificaat halen en ooit haar eigen bedrijfje hebben. Fanatiek hoor! Candice loopt helaas dit jaar óók niet mee, want ook zij heeft net een zoontje gekregen. 

5. Lily Aldrigde

Lily komt uit Los Angeles en is 31 jaar. Als ze een spice zou zijn, dan zou ze een red pepper flake zijn. Spicy girl! Ze zou graag ooit nog een keer Machu Picchu in Peru willen bezoeken en vindt het beste aan haar baan de beautiful locaties. Het grootste nadeel aan haar baan vindt ze het reizen naar deze mooie locaties. Tja, het leven van een model is niet altijd glamorous!

6. Elsa Hosk

Elsa is 28 jaar en is een Zweeds model. Haar favoriete plek in de wereld is Tokyo en ze kan niet zonder haar familie, vrienden, love, eten en humor. Ook zou ze nog een keer willen backpacken door Azië. Wat een stoere girl! Het beste van haar baan vindt ze dat ze mag werken met de meest getalenteerde hair and make-up artists around the world.   

7. Jasmine Tookes

Jasmine is 25 jaar en komt uit Californië. Ze kan niet zonder haar familie, vrienden, haar puppy, haar love en haar mobieltje. Haar favoriete plek is Bora Bora en ze zou ooit nog een keer willen skydiven. Cool! Wel vindt ze het moeilijk dat ze door haar werk vaak haar loved ones moet missen.

8. Josephine Skriver

Josephine komt uit Kopenhagen en is 24 jaar oud. Haar maakt het niet uit waar ze is zolang is maar is met the people she loves. Ze wil nog heel graag een keer de Northern Lights in Noorwegen zien en vindt zichzelf echt een morning person.

9. Lais Ribeiro

Lais is een 26-jarig model uit Brazilië. Ze kan niet zonder haar telefoon, familie, zoontje, hoge hakken en het laten doen van haar make-up en nagels. Haar grote droom was altijd om een Angel te worden en vindt het geweldig om zoveel verschillende mensen te ontmoeten en zoveel verschillende geweldige kledingstukken te mogen dragen.

10. Martha Hunt

Martha is 27 en komt uit North Carolina. Ze just can’t live without haar hondje, tas, familie, haar favoriete horloge en de diamanten oorbellen die ze ooit heeft gekregen. Ze zou graag nog een keer in een film willen spelen en vindt het meest glamorous aan haar baan dat ze de hele tijd wordt opgemaakt.  

11. Romee Strijd

En dan onze eigen Romee! Ze is nog maar 21 jaar en komt dus uit Nederland. Haar favoriete plek in de wereld is dan ook Amsterdam en ze zou niet kunnen leven zonder haar dagcrème, sneakers, lip balm, Beyoncé playlist en haar familie. Ze vindt alle locaties waar ze heen mag met VS geweldig, alleen vindt ze het vaak wat minder om weg te zijn van haar familie. En ze heeft een hekel aan alle flight drama’s.

12. Sara Sampaio

Sara komt uit Portugal en is 25 jaar. Ooit zou ze nog in een film willen spelen, naar Australië en de Malediven gaan, een groot huis vol met honden hebben, naar de ruimte gaan en een haai aanraken. En eigenlijk zou ze die lijst nog veel langer kunnen maken zegt ze. Ze is fan van pancakes en houdt van de classic red lip.

13. Stella Maxwell

Stella is 26 en komt oorspronkelijk uit België, maar heeft Ierse ouders. Haar favorite place in the world is Los Angeles en ze houdt ervan om te road trippen, te kamperen en te surfen. Ze zou niet kunnen zonder gezondheid, vrede, passie, familie en liefde. Ze heeft ambidextrie, wat betekent dat ze zowel rechts- als linkshandig is, cool! Ook zou ze ooit nog een keer IJsland willen ontdekken.

14. Taylor Hill

Met haar 20 jaar is Taylor de jongste van alle Angels en komt uit Colorado. Ze zou niet kunnen zonder haar boyfriend, hond, familie, eten en kokosnoot olie. Ze wil ooit nog gaan diepzeeduiken of uit een helikopter springen op haar skateboard. Wow!

Lees ook: 10x Wie droeg het beter? 

Beeld: Instagram & Victoriassecret.com