Doe nu mee met de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito!

Ben jij creatief, een echte fashionista en lijkt het jou leuk om je designskills in de strijd te gooien? Modeplatform Fashionclash roept talent op om creativiteit en duurzaamheid samen te laten komen in het ontwerp van een schoen concept.

De Shoe Design Challenge is een samenwerking tussen Fashionclash en Invito. Invito is als spot on fashion formule altijd al bezig met creatief ontwerp. Kwaliteit, een uniek design en een duurzame productie staan hierbij centraal. Fashionclash is een platform dat projecten opzet voor internationaal modetalent. 

 

 

 

Dus, creatieve CosmoGIRLS opgelet! Tot en met 5 juli kunnen jullie deelnemen aan de Shoe Design Challenge powered by Invito. Inzendingen worden beoordeeld op het product, jouw visie én duurzaamheid. Ook wordt er gelet op hoe je jouw concept in de media onder de aandacht brengt. Op 11 juli worden uit alle inzendingen tien ontwerpen gekozen, die vervolgens onder professionele begeleiding van o.a. Invito, verder uitgewerkt zullen worden. Begin september worden hieruit de drie winnaars gekozen. Invito zal één of meer winnende ontwerpen in productie nemen. Hoe cool is dat?!

Meedoen? Ga dan naar deze website voor meer informatie en ontwerp erop los. You can do it!