Vanavond op TLC & more!

Woohooo, je hebt deze koude maandag weer overleefd! Kruip daarom snel onder een warm dekentje en geniet van een relaxed avondje bankhangen. 

CG! zette de leukste tv-programma's van vanavond weer voor je op een rijtje. Wat kijk jij tonight?
 

Mijn 5000 Vrienden – 19:55 uur op NPO3
Mijn 5000 vrienden is het nieuwe BNN-programma. Presentator Tim Hofman heeft 5000 Facebook-vrienden, maar de meesten kent hij helemaal niet. Daar gaat hij nu verandering in brengen. Hij zoekt ze op om ze beter te leren kennen.

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Guess who’s back? Het is Nick Sanders! Aysen pakt hem vanavond hard aan tijdens een politieonderzoek. Wat heeft hij te verbergen?

Celblok H – 20:30 uur op SBS6
Het is aan in Celblok H! De mannen worden nu ook betrokken in de machtsstrijd onder de gevangenen. Freddy probeert Maxime in haar team te krijgen.

Op De Ambulance Met…  21:00 uur op TLC
In deze nieuwe serie op TLC nemen vier BN’ers een kijkje in het leven van een ambulancemedewerker. Deze week is Géza Weisz aan de beurt. Géza gaat voor 24 uur mee op pad en hij zal de ervaring niet snel vergeten.

FILMTIP
Enchanted – 20:30 uur op NET5
Een mooie prinses (Amy Adams) wordt door een boze koningin verbannen uit haar magische, getekende land. Ze komt terecht in de 'echte wereld' en dan ook nog eens in het drukke Manhattan. Ze is in shock en kan echt niet wennen aan haar nieuwe leven. Maar dan ontmoet ze een knappe advocaat (Patrick Dempsey) en is ze op slag verliefd. Er is alleen één probleempje: ze zou al gaan trouwen met een prins uit de getekende wereld (James Marsden). Maar kan hij overleven in haar echte wereld?