Iedere week een nieuw liedje

Passenger is op dit moment aan het touren met de Australische singer-songwriter Stu Larsen. Om hun fans op de hoogte te houden, hebben ze een heel cool idee

De twee muzikanten zijn van plan iedere week een nieuwe cover te posten. De coverliedjes hebben alles te maken met de plek waar ze op dat moment zijn.   

Deze week zijn Passenger en Stu in Nashville en spelen ze het nummer Angel From Montgomery van John Prine. Op Facebook legt Passenger uit waarom ze voor dit liedje gekozen hebben: 

“Zes of zeven jaar geleden ging ik voor het eerst naar Nashville. Op een bloedhete dag pakte ik mijn gitaar met als missie om John Prine te ontmoeten en wat van nummers voor hem te spelen, of hij nu wilde of niet (dat klinkt heel creepy…).

Ik had geen kaart of zonnebrand bij me en het was veel verder lopen dan ik dacht. Na drie uur lopen kwam ik helemaal bezweet en verbrand aan bij John Prine's platenmaatschappij, om er daar achter te komen dat John in Chicago zat. Ik hoop hem nog steeds een keer te kunnen ontmoeten, maar voor nu moeten we het hier maar mee doen.”

Aww, arme Passenger! Wel zijn we blij met het filmpje, want wat is 'ie mooi! Bekijk 'm hier:
 

Geniet ook van zijn nieuwste nummer Heart's On Fire
 

En zijn eerste hit Let Her Go