De oliebollen staan op tafel en de fles bubbels staat klaar, maar wat kijken we?

Je hoeft je tot 12 uur echt niet te vervelen! Check welke programma's er morgenavond allemaal op de buis zijn.

Het beste van de TV Draait Door 2013

21:40- 22:30 Nederland 1

Elke dag komen er tijdens De Wereld Draait Door de grappigste filmpjes voorbij in De TV Draait Door. Samen met Marc-Marie Huijbregts blikt Matthijs van Nieuwkerk terug op de grappigste filmpjes van het afgelopen jaar. Dat wordt huilen van het lachen!

Wie ben ik?: Oud & Nieuw

20:30- 21:15 RTL 4

Wie ben ik? is terug met een speciale oudejaarsuitzending. Gordon, Jandino Asporaat, Richard Groenedijk en Paul de Leeuw spelen weer als vaste teamleden het hilairsche spel. Met als gasten Frans Bauer en Najib Amhali. 

Ik Hou Van Holland: Oud & Nieuw

22:00-00:45 RTL 4

Van het ene leuke spelletje naar het andere leuke spelletje. Met IHVH kun je morgen echt aftellen naar 2014! Met Gordon, Roy Donders, Eva Simons, Nicolette van Dam, Jannes en Humberto Tan als teamleden moet dat wel een feestje worden!

The Opposites oudejaarsconcert

23:20 – 01:30 Veronica

Je kunt feestend het nieuwe jaar in met The Opposites! Slapeloze nachten, Thunder en andere hits van de boys komen voorbij terwijl er wordt afgeteld naar het nieuwe jaar. PARTY!

Het Nationale Vuurwerk vanuit Rotterdam

23:55 – 00:10 RTL 5

Je hoeft dit jaar het huis niet uit om vuurwerk te kijken! RTL 5 laat je live zien wat voor vuurwerk er in Rotterdam de lucht in gaat. En jij kunt lekker warm binnen blijven zitten :-).

Met welk programma ga jij morgenavond aftellen naar 2014?