SATC, Just Go With It & meer!

Kruip jij vanavond lekker onder een warm dekentje op de bank? Check dan snel CG!'s tv-tips.

Wij hebben weer de leukste programma's voor je op een rijtje gezet. Kop thee erbij en enjoy! 🙂

Mijn 5000 Vrienden – 19:55 uur op NPO3
Tim Hofman heeft vijfduizend vrienden op Facebook, maar hij kent ze lang niet allemaal persoonlijk. In Mijn 5000 Vrienden brengt Tim hier verandering in.

Say Yes To The Dress – 20:00 uur op TLC
Voormalig cheerleader Kristi weet precies hoe haar trouwdag eruit moet komen te zien. Maar als de bride to be de bruiloft ook echt door wil laten gaan, moet ze een paar dingen opofferen.

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
De jongens gaan met z’n allen naar de Star Wars-dag, een uitje waar ze allemaal zin in hadden. Sheldon kan de dood van Arthur alleen niet loslaten.

Sex and the City – 22:20 uur op RTL8
In deze een-na-laatste aflevering ever staat Carrie op het punt om naar Parijs te vertrekken en een leven samen met Aleksandr te beginnen. Maar dan komt Mr. Big langs. Lukt het hem om haar tegen te houden, of kiest ze toch voor Alek?

FILMTIP
Just Go With It – 20:30 uur op RTL5
Danny (Adam Sandler) is een succesvolle plastisch chirurg, maar na een mislukt huwelijk heeft hij bindingsangst. Daarom vertelt hij elke vrouw die hij ontmoet dat hij getrouwd is. Maar als hij de mooie Palmer (Brooklyn Decker) ontmoet, denkt hij dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn. Zij heeft dezelfde gevoelens voor hem, totdat ze zijn trouwring vindt en denkt dat hij nog steeds gelukkig getrouwd is. Om zijn relatie te redden vertelt hij dat ze in een scheiding liggen, maar Palmer wilt het per se van haar horen. Hij vraagt zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston) om zich voor te doen als zijn vrouw, maar dat verloopt niet zoals verwacht.