Movie night & more!

Veel te koud om te shoppen vanavond? Snappen we. Daarom heeft CG! weer de leukste tv-programma's van vanavond voor je op een rijtje gezet. 

Wat kijk jij tonight?

 

 

 

 

 

Catfish: The TV Show – 19:10 uur op MTV
Craig kent Zoe via Facebook. Craigs zus stelde de twee aan elkaar voor en sindsdien hebben ze een sterke band. Ze sms’en veel met elkaar en bellen regelmatig. Craig wil haar graag ontmoeten, maar zij haakt telkens af. Wat heeft ze te verbergen?

Expeditie Robinson – 20:30 uur op RTL5
De ergernissen bouwen zich op in de aflevering van vanavond en het wordt steeds moeilijker om rustig te blijven. In het nieuwe spel gaat het erom wie het beste een vuurtje kan doven. Degene die dit het beste kan, krijgt een speciale sneak peek van de finaleproef.

FILMTIP
The Twilight Saga: New Moon – 20:30 uur op NET5
In het tweede deel van de Twilight Saga herstelt Bella (Kristen Stewart) van een vampieraanval die ze bijna niet had overleefd. Ze viert haar verjaardag bij Edward (Robert Pattinson) en zijn familie, maar als ze zichzelf per ongeluk snijdt, valt Edwards broer haar aan. Ze zoekt steun bij Jacob (Taylor Lautner), maar of dat nu wel verstandig is…

Cast Away – 20:30 uur op RTL7
Chuck Noland (Tom Hanks) leeft voor zijn werk en hij heeft amper tijd voor zijn privéleven. Als hij op zakenreis gaat, stort zijn vliegtuig neer. Hij is de enige die overleeft en komt terecht op een onbewoond eiland. Iedereen denkt dat hij het ongeluk niet overleefd heeft, dus moet hij zichzelf zien te redden.

Ice Princess – 23:05 uur op NET5
Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) is altijd al een outsider geweest op school. Haar moeder wil dat ze naar Harvard gaat, maar Casey wil liever kunstschaatsster worden zoals de populaire meiden. Ze krijgt de kans om te trainen met één van de beste coaches uit de buurt, maar niet iedereen is hier blij mee.