Happy Dierendag!

Vandaag is het weer de lievelingsdag van menig huisdier: Dierendag, woohoo!

De perfecte dag om je huisdier even lekker in het zonnetje te zetten. Hij is er tenslotte altijd voor je.

Tijdens zielige films is hij de eerste die de tranen van je wangen wilt likken, als je thuiskomt rent hij meteen op je af, en wanneer je je avondeten niet meer hoeft, eet hij het zonder moeite voor je op. Zo zijn ze. Gewoon awesome

Wil je je pet wel trakteren op iets leuks, maar heb je even geen inspiratie? Dan zit je bij CG! goed! Wij hebben de leukste Dierendag treats voor je op een rijtje gezet. Check 'em out.
 

Hippe hond
Dog owners, deze is voor jullie: Wil jij je hond verrassen met het meest stylish kado ever? Bekijk dan eens DogsDepartment. Dit is een Nederlandse designerlabel voor honden. Alle items die zij verkopen zijn met de hand gemaakt, en ze hebben zelfs de catwalktrends ervoor in de gaten gehouden. Zo vind je er stoere halsbanden met dierenprint, klassieke kabeltruien en fuzzy dekentjes. Niet genoeg geld om iets van DogsDepartment te shoppen? Check dan eens Hippehond. Minstens net zo leuk, maar dan budgetproof. 

Treat yo'self
Of eh, je huisdier dan. Verwen 'm met een lekkere snack, die hij normaal niet iedere dag krijgt. Bijvoorbeeld een stukje vis voor je kat, of een stukje worst voor je hond. Er is zelfs een speciale versie voor honden. Eet je hond of kat normaal altijd droogvoer? Grote kans dat-ie dolblij wordt van een beetje blikvoer. Bij de dierenarts verkopen ze de 'gezonde' variant hierop.  

Quality time
Hoewel snacks en cadeautjes altijd welkom zijn, is er niets leuker dan tijd doorbrengen met je pet. Geef 'm daarom wat extra aandacht. Katten zijn dol op spelletjes, en honden vinden het leuk om met je op pad te gaan. Ga extra lang wandelen, of neem 'm gezellig mee naar het strand. Word je zelf ook meteen happy van :-).

Adopteer een dier
Heb je geen huisdier, maar het lijkt het je wel hartstikke leuk? Doe dan meteen een goede daad, en adopteer er een uit een asiel. Op de website van de Dierenbescherming kun je kiezen uit allerlei verschillende huisdieren, van katten tot vogels. Overleg wel altijd met je ouders, en bedenk van tevoren of je wel goed voor het dier kan zorgen. 

Doe jij vandaag iets speciaals voor je huisdier? Let us know! Laat je berichtje in de reacties hieronder .