Check it out: Unicef Pathé weken!

Alle Pathé-bioscopen staan van donderdag 14 tot woensdag 27 maart in het teken van de UNICEF-campagne We Gaan Voor Nul.

Dagelijks overlijden 19.000 kinderen door oorzaken die makkelijk te voorkomen zijn. Pathé steunt UNICEF door de Unicef Pathé weken te organiseren!

Dit weekend vindt de aftrap plaats. Zondag wordt een giga gala georganiseerd in Pathé Tuschinski. Op deze happening zijn er veel BN’ers aanwezig, waaronder Renate Verbaan en Nicolette van Dam. Nicolette presenteert de show en Leona Philippo (TVOH) geeft een kick-ass optreden.

Tijdens het gala wordt de film Wadjda afgespeeld, die bekroond is met de Dioraphte Award op het International Film Festival Rotterdam. De movie gaat over een meisje die het heeft gehad met de strenge tradities uit haar land, Saoedi-Arabië. Wadjda wil leren fietsen, maar dat is daar verboden voor meisjes. Ze verzint een plan om haar droom toch uit te laten komen.

Ook gaat er aanstaande zondag een speciaal spotje in première, met medewerking van sterren als Orlando Bloom, Ferry Doedens en Georgina Verbaan. Door dit spotje kan ook jij UNICEF steunen! De acteurs vragen jou om ‘UNICEF’ te sms-en naar 4333 en daarmee doneer je eenmalig €2,-! Ook kun je doneren door bijvoorbeeld een cola of popcorn te kopen. Je mag dan zelf bepalen hoeveel geld je bijlegt voor UNICEF.

Ga jij ook voor nul?

Check hier de trailer van Wadjda: