De Brow Bar!

Bij een mooie party make-up horen natuurlijk perfect geshapete wenkbrauwen. Maar goed epileren is niet bepaald a piece of Christmas cake! Gelukkig is daar de Brow Bar van Soap Treatment Store to the rescue!

 

Je wordt ontvangen met een lekker kopje thee of een sapje en dan overleg je samen met de beautyspecialiste welke shape je het mooiste vindt en welke vorm het beste bij je gezicht past.
Hallo nieuwe brauwtjes a la Cara D. en Rita O!

 

CG!’s chef mode & beauty Iris mocht deze behandeling ondergaan: ‘Ik had nog nooit m'n wenkbrauwen geharst (ja echt!) en was best een beetje nerveus. Het doet zeer, maar het duurt letterlijk een seconde! Eigenlijk wil ik nu niet meer anders, omdat epileren meer tijd kost en dus veel langer pijn doet.’

 

De behandeling duurt in totaal een half uur. Je wenkbrauwen worden dan geknipt, geverfd, geharst en indien nodig nog bijgetekend met een potlood.

 

Iris: ‘Ik ben echt blij met deze behandeling. Na twee weken kwamen de eerste haartjes pas weer terug en de verf zit nog steeds, tot ongeveer 6 weken. Het is voor mij nu veel makkelijker om het zelf bij te houden, omdat het nu een keer echt goed is gedaan! Als je voor het eerst je wenkbrauwen wil epileren, is dit al helemaal een aanrader.’

 

De kosten van de behandeling liggen tussen de €19,50 en €30. Kijk op www.soaptreatmentstore.com voor jouw dichtsbijzijnde filiaal.