One Direction x Taylor Swift mash-up

Afgelopen vrijdag waren we even de gelukkigste mensen op aarde, toen One Direction onverwachts een nieuwe song dropte; Perfect. Enne, perfect is-ie zeker. De beat, hun stemmen, de tekst… We zijn obsessed!

Maar er zijn nogal wat fans die beweren dat Perfect wel erg veel lijkt op Taylor Swifts liedje Style. Hmm, interesting… Helemaal als je bedenkt dat 1D's Harry & Taylor exen zijn.

En dan hebben we het nog niet eens over de lyrics van Perfect. Denk aan zinnen als: 'If you’re looking for someone to write your breakup songs about,' en, 'I might never be your knight in shining armor,'

Wat heeft dit te betekenen?! 

Waarschijnlijk helemaal niks. Maar funny en toevallig is het wel ;-). Daarom haalde Directioner Emily Sachs haar inner DJ naar boven, om deze Perfect x Style mash-up te maken. Cool! 

Op Twitter schreef Emily: 'Iedereen zei dat Perfect een antwoord was op Style. En dan vooral de zin: “if you like midnight driving…” Het deed me meteen denken aan “midnight, you come and pick me up…” uit Style. Toen ik een mash-up maakte van de liedjes was ik in shock. Ze gaan zo goed samen!'

En daar heeft Emily een punt, want we love de mash-up! Benieuwd? 

Wat vind jij van het liedje?