Lisanne was aanwezig bij de Amsterdam Fashion Week. Check hier haar tweede deel over de fashion shows, dit keer van Shani van Breukelen en Dorhout Mees.

Bij het eerste bezoek aan de Amsterdam Fashion Week bewonderde ik de show van Tony Cohen. Check die hier! Mijn AFW-sprookje ging verder met de shows van Shani van Breukelen en Dorhout Mees. Van beide had ik nog niets gezien. Ik wist alleen dat de show van Dorhout Mees vorig jaar erg mooi was, dus ik was heel benieuwd.

Als eerste was Shani van Breukelen aan de beurt. Shani is een designer uit New York. Deze show was haar debuut voor de Nederlandse fashion scene. Haar collectie bestond vooral uit zwart- en grijstinten en gemixt met: zijde, bont, glitters en plastic. Er zaten wel mooie items tussen, alleen was het allemaal vrij donker en veilig. Toch zouden een aantal van deze items regelrecht mijn kledingkast in mogen ;-).

Zijden blouse met een furry gilet
Een jas van lak met een bont kraag. Heel chic!
Chic, maar basic. Een paar catchy accessoires en schoenen erbij en je outfit is af.

Shiny stof

Glittertime! Met een laagje fur

De show van Dorhout Mees was een heel contrast met de collectie van Shani van Breukelen. Ze gebruikte lichte kleuren, licht roze, grijs en oranje. Love it! Hij is erg vrouwelijk en er is gebruik gemaakt van mooie materialen. De brede riem was mijn favoriet.

De riem is de eyecatcher

Prachtige oranje jurk en check je die arm cuffs, isn’t it amazing?

Riem komt veel terug voor een mooie taille.

Super feminine broek

Mooi printje

Licht roze trui van een bijzondere stof

Wat vinden jullie van deze collecties?

Lots of love,

Lisanne (www.fashionableandme.com)