Voor jou en je vader!

Advertorial 
 

Pimp je pa & win een make-over voor jou en je vader!

Kun jij je vader uittekenen in zijn geruite overhemd en zijn witte sportsokken? En heeft hij ooit wel eens een hippe spijkerbroek aangetrokken? De meeste vaders hebben al jaren hetzelfde kapsel en een suffe bril. Maar liefst 5 op de 10 jongeren vinden het montuur van hun vader gewoontjes en zelfs lelijk. Is jouw vader ook geen trendsetter? Dan ben je niet de enige.

Daarom heeft Specsavers een toffe actie opgezet. Geef je vader op voor de ‘Pimp je Pa’-verkiezing van Specsavers. Ga naar specsavers.nl/pimpjepa, upload een foto van je paps en maak kans op een volledige make-over voor je vader en jezelf ter waarde van €1.000!

Niet alleen je pa krijgt namelijk een make-over maar jij ook! En jullie krijgen ook nog eens een professionele fotoreportage die gepubliceerd wordt in CosmoGIRL! Of win een fashion cheque t.w.v. €100 of €50.

Voor vader- en dochterkoppel nummer  2 is er een fashioncheque van €100. De derde prijs is een fashioncheque van €50. Verder maken alle oogappeltjes van de vaders (jij dus!) kans op een goed gevulde goodiebag met onder andere leuke beautyproducten. Dit kun je winnen door alvast zelf de foto van je vader te pimpen en zo stemmen te verzamelen. 

Dit zit er allemaal in de goodiebag 🙂 

 

– Rimmel Moisture Renew Lipstick

– Super Stylish bracelet

– Plukfruit

– MyBrand t-shirt

– LOOkX lipgloss

– Colgate MaxWhite One luminous

– Jimmy's popcorn bucket

– Sacha accessoire

– Maybelline Baby Lips

– Hero kokoswater

– Golden Rose Silky Touch Pearl eyeshadow

– Syoss Glossing Hairspray

– Starfish jewellery

– Lovechock chocolade

– OPI The TXTure Effect

– Waardebon €25 Specsavers