THG: Mockingjay – P1 sneak peek

Woohooo, nog maar vijf dagen en The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 komt eindelijk uit! Jennifer, Josh en Liam waren gisteren te gast bij Good Morning America om een paar exclusieve tips van de sluier te geven en brandende vragen van fans te beantwoorden.

En het lijkt erop dat de Peeta-Katniss-Gale love triangle nog meer drama op gaat leveren. In een nieuw clipje uit de film zie je een emotionele Peeta, die Katniss smeekt de oorlogsbijl te begraven. Gale is hier behoorlijk pissed off over. Volgens hem is het overduidelijk dat The Capitol achter de boodschap van Peeta zit. Katniss verdedigt Peeta, maar aan wiens kant staat ze echt?

Mockingjay – Part 1 is de derde film van de reeks, Part 2 wordt het laatste deel. En hoewel P1 nog niet eens uit is in de bioscoop, is P2 al helemaal opgenomen. Op de vraag of dit emotioneel was voor de acteurs, antwoordden ze:

Jennifer: 'We zien elkaar echt heel erg vaak en we gaan nog steeds met elkaar om. Josh en ik wonen bij elkaar in de straat.'
Josh: 'Bad idea.'
Jennifer: 'Hij woonde er eerder.'
Josh: 'Ze achtervolgt me.'
Jennifer: 'I did ;-). Op de laatste filmdag werden we heel verdrietig, en toen dachten we ineens: we gaan steeds all the time met elkaar om. Maar het wordt wel anders. Ik word ook naar van het idee dat ik weer met andere mensen moet gaan werken. Misschien ga ik het niet eens doen, ik ga met pensioen!'

Jen werd ook gevraagd wat ze liever zou hebben voor de rest van haar leven: pizza, of Peeta? Benieuwd? Check het filmpje hieronder.