Check hier haar beauty look

We love Lily Collins beauty look!

Lily's nieuwe film Love, Rosie komt bijna uit. Deze maand was de première in Londen, en hier werd de actrice gespot met pretty pink lips, shimmering oogschaduw en natuurlijk haar volle, signature wenkbrauwen. 

Wil jij deze look ook rocken? CG!'s tutorial helpt je hierbij: 

 

 

 

1. Wenkbrauwpoeder – Benefit €3

2. Oogschaduwpalet – H&M €4,99

3. Kohlpotlood – HEMA €3

4. Mascara – HEMA €6

5. Blush – M.A.C. €24

6. Lipstick – M.A.C. €21,50

1. Lily's look is erg natural (los van haar lipstick dan ;-).) Breng daarom een lichtroze blush aan op je jukbeenderen. Zorg dat dit een kleur is die niet te veel van je huidskleur verschilt. 

2. Geef je wenkbrauwen een boost door ze in te kleuren met een wenkbrauwpoeder. Als je ze echt wilt laten opvallen, kun je ze helemaal inkleuren. Wil je een subtielere uitstraling? Geef dan alleen de lichte of dunnere plekjes in je wenkbrauwen een kleurtje.

3. Breng een beige of lichtroze shimmering oogschaduw aan over je hele ooglid. Gebruik de donkerdere kleur op je palet voor op je arcadeboog. Zo krijgen je ogen meer diepte en laat je ze meer opvallen. 

4. Teken met het kohlpotlood een lijntje op beide wimperranden. Om de look wat zachter te maken, vervaag je de lijn met het sponsje achterop het potlood.

5. Breng een laagje mascara aan, voor flirty lashes.

6. En maak je look af met de roze lipstick. Vind je de kleur wel mooi, maar is een lipstick iets te heftig voor je? Smeer dan eerst wat lippenbalsem op je lippen. Zo wordt de kleur subtieler en minder intens.