Kan jij ook alleen maar dromen van een priveoptreden van Gers Pardoel? Voor twee fans is dit een dream come true, want zij doen mee aan het programma Je idool op het spoor!

In Je idool op het spoor maken fans kans op een privéoptreden van hun idool. Door allerlei spannende spelletjes te spelen op en rond het treinspoor, verdienen de koppels hints. Die hints leiden de groupies naar de sleutel van de geheime concertlocatie, waar hun idool straks een spetterend optreden gaat geven. In de eerste aflevering staat hottie Gers Pardoel in the picture!

In aflevering één staan Dibbes en Aila recht tegenover vriendinnen Djenie en Kim. Allebei de koppels zijn vastberaden dat gewilde optreden met Gersie binnen te slepen. Dibbes en Aila hebben al vier keer geprobeerd één van Gers’ concerten te bezoeken, maar ze hadden altijd te maken met een gevalletje van ‘bad luck’. Juffen Djenie en Kim werken op een naschoolse opvang, en willen de kids verrassen met een optreden van hun grote held. Wie gaat er winnen?

Ben jij ook benieuwd geworden en wil je toch ook een beetje meegenieten van het privéconcert? Kijk dan vanaf zaterdag 31 maart wekelijks naar Je idool op het spoor, om 19.00 uur bij SBS 6

Foto: zandstock.nl