Dit moet je zien vanavond! 🙂

Applausje voor jezelf, want je hebt de zwaarste dag van de week weer achter de rug. Daarom heb jij dat avondje bankhangen dubbel en dwars verdiend.

CG! zocht de leukste tv-programma's van vanavond voor je uit. Pak koekjes erbij en enjoy! 

3 Op Reis – 19:50 uur op NPO3
It's party time! Nicolette reist door naar de kust van Kroatie, waar ze meedoet aan een groot zeilevenement. Daar draait alles om feest vieren.

Proefkonijnen – 20:30 uur op NPO3
Awww, vanavond is alweer de laatste aflevering van seizoen 4 van Proefkonijnen :-(. Speciaal daarom blikken ze terug op de hoogtepunten uit alle seizoenen. Check nog een keer hoe de mannen het vonden om elkaars vlees te eten, om weeën te krijgen en more

Grey's Anatomy – 20:30 uur op NET5
Het Grey Sloan Memorial ziekenhuis krijgt last van een aardbeving. Hierdoor wordt Maggie opgesloten in de lift. En Merediths lange lijst van succesvolle operaties wordt misschien onderbroken.

Streetlab – 21:20 uur op NPO3
It's getting hot in here… De jongens proberen namelijk een stripact te doen op de Huishoudbeurs.

De Beste Singer-Songwriter Van Nederland – 22:05 uur op NPO3
De eerste twee finalisten werden vorige week binnen gehaald. Welke muzikanten winnen deze week een plekje in de finale? 

FILMTIP
Burlesque – 20:30 uur op RTL8

Ali (Christina Aguilera) is een geweldige zangeres, maar heeft geen toekomst in het kleine dorpje waar ze vandaan komt. Daarom vlucht ze naar Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een vervallen theater waar een stel muzikanten nu woont. Tess (Cher), de eigenaresse en de hoofdact van de club, biedt Ali een baantje als serveerster aan. Met als droom om zelf op het podium te kunnen staan natuurlijk…