Doe de test!

Ben jij helemaal tevreden met je vrijgezelle leventje of single and ready to mingle? Het is weer tijd om af te vinken en te kijken in welke categorie jij valt.

1. Als één van je BFF’s een relatie krijgt, dan:
a. Zakt de moed je in de schoenen. Wat als niemand straks meer met je wil feesten in het weekend?
b. Ben je blij voor haar, want je ziet hoe verliefd ze is.
c. Spring jij een gat in de lucht. Ein-de-lijk kunnen jullie dubbeldaten!

2. Als jouw vriendinnen je moeten omschrijven dan noemen zij jou:
a. Een partyanimal. Jij bent altijd in voor een feestje. Ook als iemand jou last minute meevraagt.
b. De trouwe vriendin. Jij bent altijd in voor een uitje. Of dat nou een gaaf feest, een workshop waarbij je kleding leert maken of (voor de grap) discozwemmen is.
c. De DIY-queen. Jij bent een echte creabea en maakt het liefst alles zelf. Voor een leuk weekend hoef jij dan ook echt niet perse de deur uit. Nouja, behalve om inkopen te doen natuurlijk. Oh en goed gezelschap is onmisbaar.

3. Jouw ideale relatie ziet er zo uit:
a. Jullie zijn stapelverliefd op elkaar, maar geven elkaar alle vrijheid van de wereld. Als jij wilt stappen met je vriendinnen en hij met zijn vrienden dan moet dat gewoon kunnen. Altijd.
b. Jullie brengen veel tijd met elkaar door, maar je vindt het heel belangrijk dat jullie ook je eigen leven leiden. In een healthy relatie moet je af en toe compromissen sluiten.
c. Jij en je vriendje zijn zo head over heels verliefd op elkaar. Het liefste ben je altijd bij hem. Dat gebeurt natuurlijk niet, want je wil je vriendinnen niet kwijtraken.

4. Jouw leven over 10 jaar ziet er (hopefully) zo uit:
a. Een eigen appartement (of huis natuurlijk) en een super succesvolle carrière. Je hoopt een paar Louboutins in je kast te hebben staan en in het weekend gaan jij en je beste vriendin de hotste feestjes af met een glas champagne in jullie hand.
b. Je ziet een ideale carrière voor je en natuurlijk een mooi huis. Misschien met een mooie man erbij? Wie zal het zeggen. Jij ziet wel hoe je leven loopt en je wilt nu nog niks vastleggen.
c. Tegen die tijd heb jij een super handsome hubby en… Ben je dan al op een goede leeftijd voor een baby?

5. Jij bent nooit te beroerd om je mening te verkondigen. Jouw motto is:
a. ‘Work hard, play hard.’
b. ‘Diamonds are a girls best friend.’
c. ‘Make love, not war.’

Meeste A’s?
Feestbeest! Jij bent een happy single en nog niet klaar om dat op te geven. Over tien jaar wel een relatie? Jij ziet het nog niet voor je. Probeer je open te stellen voor wat er in de toekomst komt. Straks krijgt je beste vriendin wel een lover en spatten jullie lange termijn samenwoonplannen uit elkaar. Zou zonde zijn! Uiteindelijk kan je het allemaal niet voorspellen toch?

Meeste B’s?
Jij bent heel relaxt. Je ziet wel waar het schip strand. That’s the spirit, girl! Je kunt nu eenmaal toch niet alles voorspellen. Door zo door het leven door te gaan voorkom jij teleurstellingen. Je bent een rots in de branding voor je vriendinnen.

Meeste C’s?
We hebben hier te maken met een echte romanticus. Jij fantaseert over je true love (of je hebt hem al aan de haak geslagen natuurlijk), de bruiloft en jullie tientallen (oké, dat is misschien een beetje overdreven) liefdesbaby’s. Zoek niet al te actief. Ze zeggen weleens: je vindt hem pas als je er niet naar opzoek bent.

Fotografie: Antoine Verglas.