Ben jij een Mademoiselle Mascara of een Miss Puur Natuur?

Een dag zonder foundation, oogpotlood en poeder. Breekt het zweet je bij de gedachte alleen al uit of is het voor jou piece of cake?

 

1. In de ochtend…

A. Druk je tien keer op de snooze-knop, giet je wat koffie naar binnen, eet je snel een boterham en haal je vlug een borstel door je haar.  Ready to go!

B. Sta je een uur van tevoren op, klik je een YouTube tutorial aan en ga je achter je kaptafel in je beauty boudoir zitten. It's tuttebel time!

 

2. Je vriendje…

A. Weet zelfs nog meer van beauty af dan jij. Schat, mag ik even je lippenbalsem lenen? Eh, heb ik die dan?

B. Heeft jou eigenlijk nooit zonder make-up gezien. Je naturel look vindt hij het mooist, zegt hij. Weet hij veel dat je daar een uur over hebt gedaan…

 

3. Je vriendinnen…

A. Proberen je soms een lipgloss en mascara aan te smeren. Tevergeefs, jij geeft liever je geld uit aan een festivalkaartje of een leuk boek.

B. Kloppen bij jou aan voor beautyadvies. Binnen no-time heb jij een stunning smoky eye op hun gezicht getoverd.

 

4. Je moeder vindt het tijd voor een spontaan kiekje van haar dochter. Jij…

A. Gaat in een relaxte houding staan en lacht je tanden bloot. No problem!

B. Grist je spiegeltje uit je tas, doet je haren in model en geeft je lippen nog een likje verf. 1,2,3, Cheese!

 

Vooral A: Jij gaat als natural beauty door het leven. In de ochtend heb je extra tijd voor het maken van een heerlijk ontbijtje en van blunders als lipgloss in je haar als je naar school fietst heb je nooit last.

Vooral B: Je vindt het heerlijk om je uit te leven met oogschaduw en mooie blush en je bent een echte show stopper. Stiekem ben je ook prachtig zonder make-up.

Fotografie: Melanie Acevedo