The struggle is real… or not

Lopen de waterlanders meteen over je wangen als het even tegenzit of staat het woord ‘teleurstelling’ niet eens in jouw woordenboek?

Quiz it out!

 

1. Boehoeh, eindelijk heb je je gevoelens aan je crush opgebiecht maar hij of zij ziet jou niet zitten. Wat doe je?

A. Je baalt even, maar je bent wel trots dat je het hebt verteld. Die stomme crush mist z'n beste kans ever, gelukkig zijn er genoeg andere cuties out there voor jou.

B. Je belt je beste vriendin voor een peptalk.

C. Je sluit jezelf twee dagen op in je kamer, kijkt drie keer naar de Titanic, zet trieste muziek op en werkt er een familiepak tissues en bonbons doorheen.

 

2. Je ouders zijn het hele weekend weg en jij hebt het huis voor jezelf. Je vriendinnen hebben het druk met bijbaantjes en familieverjaardagen en kunnen daardoor niet langskomen. Jouw eerste gedachte:

 

A. Nu kan ik twee dagen lekker mijn eigen gang gaan. Meeblèren met muziek (yo Taylor!), tot twee uur ’s middags in pyjama rondlopen en alleen maar eten wat ik lekker vind.

B. Jammer, maar dan regel ik gewoon mijn favo romcoms, haal een pak Oreokoekjes en nestel me met mijn furry friend op de bank. Zo kom ik het weekend wel door.

C. Meh, niemand heeft tijd voor mij! En nu ben ik het hele weekend nog alleen ook. All by mysééélf…

 

3. Let’s vote with the family! Je ouders hebben twee vakantiebestemmingen in optie. Jouw keuze, de strandvakantie in Bali, valt af. Jullie gaan bergbeklimmen in de Alpen. Meeste stemmen gelden… (thanks sportieve sis!) Jij:

A. Ziet jezelf al als Maria uit the Sound of Music door de bergweides rondhuppelen. Naar edelweiss zoeken, met steenbokken knuffelen en flirten met knappe medebergbeklimmers die je onderweg tegenkomt. Dit wordt één groot avontuur.

B. Baalt, heb je die mooie bikini voor niets gekocht. Maar ach, nu ben je er in ieder geval zeker van dat je genoeg zonlicht catcht en zelfs tijdens de vakantie aan je fitte body kunt werken. 

C. Moet door je ouders de auto in worden gesleept. De heenweg breng je door met je oortjes in en je armen over elkaar, zonder iets te zeggen. Dat meisje dat op elke vakantiefoto kwaad de lens in kijkt? Dat ben jij. 

 

Meeste A’s

Bij het zien van de titel van deze quiz wist jij het al: jij best Miss Positiva. Jij loopt op zonneschijn, ademt rozengeur en verspreidt unicorns en regenboogjes. Anderen willen maar al te graag wat van jouw positieve vibe meepakken and you know why.

Meeste B’s

Jij handelt prima met teleurstellingen. Je staat erbij stil dat je iets jammer vindt, maar je bent er ook weer redelijk snel overheen. Jouw uitdaging: maak een hoe-streef-ik-mijn-grootste-droom-na plan en geniet eens van een flinke huilbui.

Meeste C’s

Oh girl, you need some positivity. Schrijf per dag drie dingen op waar je blij van wordt: die lekkere koffie bij Starbucks, dat complimentje, die lieve puppy. Wie weet zie je dan alles in een ander (positiever) perspectief. Het helpt echt!

 

Fotografie: J. Ryan Roberts / Studio D.