Test het nu!

Ben jij zo bang als een muis, kattig als een poes of trouw als een hond? Kun je weleens zo sloom als een luiaard zijn of ben je slim als een vos? Op welk dier lijk jij en is daarom jouw spirit animal? Quiz het nu!

1. Op school ben je:
A. Een stiekeme nerd
B. Best wel populair
C. One of the boys

2. Jouw BFFs beschrijven je als:
A. Slim
B. Eerlijk
C. Lief

3. Je voelt je het fijnst in:
A. Het water
B. De natuur
C. Je bed

 

 

 

4. Deze sport is echt iets voor jou:
A. Zwemmen
B. Hardlopen
C. Sporten? Nooit

5. Jouw lievelingseten:
A. Visgerechten
B. Biefstuk!
C. Zoetigheden <3

Meeste A: Dat is dolfijn
Wist je dat de dolfijn het slimste dier is? Die kun je in je zak steken! Je leert snel nieuwe dingen en kunt over alles meepraten. Je intelligentie in combinatie met een goed gevoel voor humor, zorgt ervoor dat jij de meest geestige grappen maakt. Bijdehand is jouw middle name, wij houden ervan!
 

Meeste B: Queen of the jungle
Jij bent een echte leeuwin! Met je uitgesproken mening en directheid overheers jij in de klas, club of… waar dan ook. Dat zorgt ervoor dat je meteen opvalt; iedereen weet dat jij er bent en iedereen kent je. Veel mensen zijn dol op je, voor anderen ben je een beetje té aanwezig. Maar hey, ooit een leeuw gezien die zich gedroeg als een klein poesje? Neither did we.
 

Meeste C: Beregoed
Ken je Baloe van The Jungle Book? Nou, dat ben jij. Je bent de lieve vriendin waar iedereen bij terecht kan. Ook ben je dol op eten, luieren en relaxen. Een winterslaap? Daar zie je wel wat in. Men kan ervan op aan dat jij altijd de lekkerste snacks bij je hebt. Je bent nu eenmaal een food lover en weet dat er altijd plek is voor het dessert. Omnomnom 🙂