Kom erachter welk seizoen bij jou past!

De zomer lijkt meer op de herfst dan ooit, maar misschien vind jij dat helemaal geen probleem omdat jij de grootste fan van de herfst ooit bent. Of heb jij de sneeuw in december gemist? Zie je liever vlinders fladderen of hagel uit de lucht vallen? Welk seizoen past bij jou? Quiz het nu!

 

1. Van dit dier word ik blij:
A. Vrolijke dolfijnen
B. Elegante hertjes
C. Slome beren
D. Fladderende vlinders

2. Ik wil echt nog eens op vakantie naar:
A. Ibiza
B. Engeland
C. Noorwegen
D. Frankrijk

3. Mijn favo gerecht is:
A. Een frisse maaltijdsalade
B. Vlees met champignonsaus = life
C. Heerlijke verse soep, sowieso!
D. Spaghetti Bolognese, mmm

4. On repeat staat bij mij:
A. I’m Walking On Sunshine
B. Somewhere Only We Know
C. Let It Go (Frozen), duh!
D. It’s A Beautiful Day (Michael Bublé)

5. Dit koop ik veel te vaak:
A. Zonnebrillen
B. Sjaaltjes
C. Truien
D. Espadrilles

 

Meeste A?
The summer is magic. Jij voelt je energiek als de zon schijnt. Zodra die eerste zonnestralen jouw huid bereiken word je superblij. Geen wonder dat jouw kledingkast meer zomerkleren dan winterkleren heeft. Als je erop uit moet ga je dan ook graag met de fiets. O wat is het leven fijn als de zon schijnt!

 

Meeste B?
Als de blaadjes verkleuren, vind je dat zo’n magisch moment. Ja, geef maar toe: jij bent fan van de herfst. Regen doet jou niets, je vindt dat juist wel gezellig. Ken je rainymood.com al? Hiermee heb jij 24/7 het gevoel van de herfst. You’re welcome 😉

 

Meeste C?
Jij bent een winters type. Wij snappen wel dat je de kou stiekem heel knus vindt. Met de openhaard aan onder een dekentje kruipen terwijl je warme choco drinkt klinkt superlekker. Uiteindelijk ben je zelfs niet te flauw om even mee buiten een sneeuwpop te maken. Daar ben je de beste in.

 

Meeste D?
Jij krijgt de vlinders in je buik als de lente begint. De zon komt dan precies genoeg tevoorschijn en de bijen zoemen er vrolijk op los. Je zou bijna gaan huppelen van enthousiasme. De lentekriebels zijn voor jou niets nieuws, je bent er dol op!