GEFELICITEERD, als je geslaagd bent!

En sterkte aan alle Cosmogirls die gezakt zijn. Happy of troost nodig? Maak deze delicious taart van Cupcakes And Cashmere: zoet, zacht en feestelijk. Check hieronder hoe je 'm maakt.

Geef je nog een examenparty? Kies het thema Proud to be fout, Jersey Shore of Vegas Night! 
Huur voor een Proud to be fout-feest een karaoke-set, gegarandeerd fun. Wordt het een Jersey Shore party? Maak een Ron-Ron-Juice, dat is een mix van water, meloensap, cranberrysap, kersen, sprite & ijs. Voor een Vegas Night is de dresscode uiteraard Black Tie & de LBD. Meer tips? Kijk in CG! 116 op pagina 20. 

Benodigdheden:
– Voorgemaakte cakes (in de supermarkt verkrijgbaar)
– 6 eetlepels bloem
– 2 kopjes melk
– 2 kopjes ongezouten, zachte boter
– 2 kopjes suiker
– 2 theelepels vanilla extract

Stap 1: De topping: zet een pan op het vuur met de melk en schenk al roerende de bloem erbij. Kook het mengsel 10 minuten en laat het daarna in een kom met bakpapier 30 min afkoelen.

Stap 2: Klop de boter zacht, voeg de suiker en vanille extract toe en meng het tot één geheel. 

Stap 3: Voeg de twee mengsels bij elkaar en mix het geheel nog vijf minuten. Bedek het mengsel en stop 'm voor 15 minuten in de koelkast. Tip: zet een timer, dit is namelijk heel belangrijk! 

Stap 4: Snij de voorgemaakte cakes in twee of drie delen en besmeer de eerste plak cake met het mengsel. Leg daarna de volgende plak cake er bovenop en besmeer ook deze met het mengsel, enzovoort. 

Stap 5: De decoratie kun je natuurlijk zo groot of klein maken als je zelf wilt. 

Yummy, eet smakelijk! 

Ga jij 'm maken? Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier. 

Check voor meer info Cupcakes And Cashmere